Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Εικόνες από τη Ποιητική Βραδιά στον Πύργο Πλαπούτα στο Παλούμπα Γορτυνίας

Το βράδυ της Κυριακής 13 Αυγούστου 2017, πραγματοποιήθηκε ποιητική βραδιά στον Πύργο Πλαπούτα στη Τ. Κοινότητα Παλούμπα Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας.

Επίσημος προσκεκλημένος της βραδιάς ήταν ο καταξιωμένος ποιητής κ. Γιώργος Χρονάς, ο οποίος διάβασε ποιήματα του. Απαγγέλθηκαν επίσης ποιήματα γορτυνίων και γενικότερα Αρκάδων ποιητών, ενώ όλη τη βραδιά «εντυσε» μουσικά ο Στέργιος Συμεωνίδης με τη κιθάρα του.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια της ποιητικής βραδιάς είχαν ο κ. Πάνος Ηλιόπουλος, ο κ. Κώστας Παυλόπουλος και η κ. Ευθυμία Γκίνη

 
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Γορτυνίας ήταν παρούσα με το Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Γιάννη Γιαννόπουλο, τον Αντιδήμαρχο κ. Διονύση Παρασκευόπουλο, την πρόεδρο της ΔΗΚΕΓ κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου, τον Δημ. Σύμβουλο κ. Δημήτρη Γαβρά και τον εκπρόσωπο Τ.Κ. Παλούμπα  κ. Παναγιώτη Αργυρόπουλο.
Η αυλή του πρόσφατα αναστηλωμένου Πύργου του Στρατηγού Δημητράκη Πλαπούτα γέμισε από κόσμο, που τίμησε με τη παρουσία του και το χειροκρότημα του τους δημιουργούς και παρακολούθησε με μεγάλη προσήλωση την παρουσίαση των ποιημάτων.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Εταιρία Ιστορικής και Πολιτισμικής Δράσης Μουσείου «Στρατηγός Δημητράκης Πλαπούτας και Αγωνιστές» και την Αδελφότητα των Απανταχού Παλουμπαίων, υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας.
 

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου