Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ξεκίνησαν την λειτουργία τους οι Ιαματικές Πηγές Ηραίας για την θερινή περίοδο 2016

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας(ΔΗΚΕΓ) που έχει την ευθύνη της λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου των Ιαματικών Πηγών Ηραίας στην ομώνυμη Τοπική Κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας, ανακοινώνει ότι το Υδροθεραπευτήριο ξεκίνησε την λειτουργία του για την φετινή περίοδο την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016.



Το βράδυ του Σαββάτου 14 Μαΐου 2016, στο χώρο του Υδροθεραπευτηρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με αγιασμό  για την έναρξη της νέας περιόδου.

 
Τον αγιασμό τέλεσαν ο π. Ευάγγελος και ο π. Νικόλαος και παραβρέθηκαν:
ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ. Παναγιώτης Μητρόπουλος και κ. Γιώργος Ξυνής, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) κυρία Μαρίνα Διαμαντοπούλου, ο γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου κ. Δημήτριος Γαβράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Διονύσης Παρασκευόπουλος, κ. Κώστας Κανελλόπουλος, κ. Ευάγγελος Θεοδωρόπουλος, ο πρόεδρος της Τοπ. Κοινότητας Λουτρών κ. Γιώργος Κολιόπουλος, καθώς και άλλοι πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου γιατρός κ. Γιάννης Κουτσανδρέας, η πρ. πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου και αντιπρόεδρος του Φυσιολατρικού Ομίλου «Γκούρα» κ. Ελένη Θανοπούλου, κ.ά. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος μίλησε για την ανάγκη της περαιτέρω αξιοποίησης και ανάπτυξης των Λουτρών, ο συνδυασμός με άλλες δραστηριότητες π.χ η ανάδειξη των μονοπατιών και ανέφερε τις ενέργειες  του δήμου προς αυτή τη κατεύθυνση, όπως το έργο του βιολογικού και η μελέτη αναβάθμισης. Όλοι οι ομιλητές τόνισαν την σημαντικότητα των Ιαματικών Πηγών Ηραίας για την περιοχή και τις αναγκαίες προσπάθειες που πρέπει να γίνουν απ’ όλες τις πλευρές.

Το Υδροθεραπευτήριο των Ιαματικών Πηγών Ηραίας προσφέρει στους επισκέπτες:
ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Διαθέτει 20 πολυτελείς καμπίνες με 20 μπανιέρες, εκ των οποίων 3 είναι για υδρομασάζ.
Τα θειούχα νερά των πηγών είναι ενδεδειγμένα ιατρικά, με αποδεδειγμένες θεραπευτικές ιδιότητες για: αρθρίτιδες, αυχενικό σύνδρομο, γυναικολογικά, κυκλοφορικό και νευρικό σύστημα, οστεοπόρωση, ρευματισμούς, παθήσεις ήπατος και χολής.
Από πέρσι λειτουργεί με μειωμένο αντίτιμο. Στις προσφερόμενες υπηρεσίες φέτος προστίθενται και οι υπηρεσίες φυσιοθεραπευτή.
Οι σύλλογοι και τα εκδρομικά γκρουπ που θέλουν να επισκεφτούν  τα Ιαματικά Λουτρά Ηραίας πρέπει να ενημερώνουν το Υδροθεραπευτήριο και να κλείνουν ραντεβού.
Στο χωριό λειτουργούν όλο το χρόνο ξενοδοχείο δύο αστέρων, αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφενεία και ταβερνάκια.
Για διαμονή σε ξενοδοχεία και ξενώνες της ευρύτερης περιοχής της Γορτυνίας επισκεφτείτε τον ταξιδιωτικό οδηγό του Δήμου Γορτυνίας: www.discovergortynia.gr

Πληροφορίες τηλ. 2797022700











 


 Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος



 Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) Μαρίνα Διαμαντοπούλου







 Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ηραίας κ. Παναγιώτης Μητρόπουλος



 Ο Γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου Γορτυνίας κ. Δημήτριος Γαβράς



 Από αριστερά: Δημήτριος Γαβράς, Γραμ. Δημ.Συμβουλίου Γορτυνίας, Μαρίνα Διαμαντοπούλου Πρόεδρος ΔΗΚΕΓ,Γιάννης Κουτσανδρέας Πρόεδρος Αρκάδων Ιλίου, Γιάννης Γιαννόπουλος Δήμαρχος Γορτυνίας, Ευάγγελος Θεοδωρόπουλος Δημ. Συμβ.Γορτυνίας, Παναγιώτης Μητρόπουλος Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Ηραίας, Γεώργιος Κολιόπουλος πρόεδρος Τ.Κ. Λουτρών Ηραίας, Κώστας Κανελλόπουλος Δημ. Σύμβουλος Γορτυνίας και Αντιπρόεδρος ΔΗΚΕΓ, Γεώργιος Ξυνής Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Τροπαίων, Διονύσιος Παρασκευόπουλος Δημ. Σύμβουλος Γορτυνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου