Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Εικόνες από το «3ο Φεστιβάλ μελιού και προϊόντων μέλισσας» στην Βυτίνα Γορτυνίας

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 7 έως 9 Αυγούστου 2015 στην πλατεία της Βυτίνας του Δήμου Γορτυνίας.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) με την συνεργασία του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας και του Συλλόγου Εμποροεπαγγελματιών Βυτίνας.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλάμβανε: Έκθεση μελιού και παραγώγων του, προβολή ταινιών, επίδειξη γαστρονομίας, προσφορά εδεσμάτων και γλυκισμάτων, μουσικές εκδηλώσεις κ.ά.
Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 7/8/2015 στην πλατεία της Βυτίνας όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των μελισσοκόμων, των επαγγελματιών, των πολιτιστικών φορέων και πολλοί επισκέπτες.
Η επίδειξη γαστρονομίας έγινε συνδυάζοντας την παραδοσιακή τοπική κουζίνα και την σύγχρονη, με τοπικά προϊόντα (μέλι, καρύδια, τυροκομικά κ.ά) από τον σεφ Παναγιώτη Κοκκάλα και νοικοκυρές της Βυτίνας που ετοίμασαν καταπληκτικές γευστικές απολαύσεις.
Οι μουσικές εκδηλώσεις περιλάμβαναν τα συγκροτήματα blank faces και facecontrol και δημοτική βραδιά με τους καλλιτέχνες Παπαηλίου Νίκο κλαρίνο, Γιώργο Κλάδη κρουστά, Χρήστο Λαδά σαντούρι, Μαρκογιάννη Κυριάκο λαούτο, Κώτσιου Βαγγέλη τραγούδι, Χρυσανθοπούλου Ιωάννα τραγούδι, με χορούς και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ χόρεψε το συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βυτίνας «Κων/νος Παπαρηγόπουλος».


































 
























 


 







 











 




Βίντεο από το φεστιβάλ:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου