Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Εκδηλώσεις Δήμου Γορτυνίας-2ο Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα



Το 2ο Φεστιβάλ της Λίμνης του Λάδωνα που οργάνωσε ο Δήμος Γορτυνίας  με την  συνεργασία πολιτιστικών  φορέων, στις 9 και 10 Αυγούστου 2014, στην περιοχή  Λαδωνίδα-ταβερνάκι Κανέλας,  χάρισε δυο υπέροχες μέρες και νύχτες με πολιτιστικές  και άλλες δράσεις στους θεατές του και σ’ όλους τους συμμετέχοντες καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην διοργάνωση του. Το φεστιβάλ περιλάμβανε μουσικές συναυλίες, θεατρικά, χορό, παιχνίδια, κατασκηνώσεις, βόλτες με ποδήλατα, πεζοπορίες κ.ά. Τις δυο βραδιές, τις  έκανε ακόμα πιο μαγευτικές,  η αυγουστιάτικη Πανσέληνος.
Το Σάββατο 9 Αυγούστου μια απολαυστική μουσική βραδιά, δίπλα στα νερά της Λίμνης του Λάδωνα που λαμποκοπούσαν στο φως του φεγγαριού, πρόσφερε ο Νίκος Ξυδάκης, η Νάνα Μπινοπούλου και οι μουσικοί τους  στο ακροατήριο όλως των ηλικιών που έσπευσε να παρακολουθήσει την συναυλία από διάφορα μέρη.

 
 Η βραδιά, για τους κατασκηνωτές της λίμνης, συνεχίστηκε έως αργά με μουσικά και θεατρικά δρώμενα από ομάδες καλλιτεχνών, όπως η θεατρική παράσταση “ΜΑΜΜΑ ΤΟΝΙ” των Φράνκα Ράμε/Ντάριο Φο από την ομάδα  Πείρα(γ)μα, οι Σάτυροι, κ.ά.
Το βράδυ της Κυριακής 10 Αυγούστου, έπαιξαν διάφοροι μουσικοί και συγκροτήματα όπως ο Στάθης Δρογώσης, η Βασιλική Καρακώστα, ο Βασίλης Βασιλάτος και Ιστορίες για Κρουστά με τη συμμετοχή του ΕΛ.ΚΕ.ΛΑ.Μ. με βαλκανικούς χορούς,  οι   Salto Mortale, η θεατρική παράσταση  “Η Αθοπετού” της Μάρως Δούκα από την ομάδα Προςάναμμα, κ.ά.

Εικόνες από την πρώτη βραδιά 9/8/2014
Οι φωτογραφίες είναι του φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου





























 





 












 Εικόνες από την δεύτερη βραδιά 10/8/2014
Salto Mortale




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου