Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Εικόνες από την 72η Πανελλήνια Συνάντηση Ορειβατών στο Μαίναλο


Έγινε το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουλίου 2012 η 72η Πανελλήνια Συνάντηση Ορειβατών στο Μαίναλο με τη συμμετοχή ορειβατικών σωματείων απ’ όλη την Ελλάδα. Τη διοργάνωση της συνάντησης είχε ο ΕΟΣ Τρίπολης και ο ΣΑΟΟ, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Γορτυνίας.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε προβολές, ομιλίες, συζητήσεις, γλέντι και ασφαλώς πεζοπορίες. Η κατασκήνωση και οι εκδηλώσεις έγιναν στο χώρο του Χιονοδρομικού και οι πεζοπορίες στα μονοπάτια του Μαινάλου, σε εύκολες και δύσκολες διαδρομές.
Εκπρόσωποι φορέων έδωσαν τη παρουσία τους, δήλωσαν  την υποστήριξη τους στην διοργάνωση αλλά και σε κάθε πρωτοβουλία που βοηθάει στην αξιοποίηση του φυσικού πλούτου της περιοχής με την ανάπτυξη δραστηριοτήτων περιήγησης και εναλλακτικού τουρισμού.

 
Τους ορειβάτες καλωσόρισαν οι πρόεδροι του ΕΟΣ Τρίπολης Νίκος Παναγιωτόπουλος και του ΣΑΟΟ Νίκος Δέδες, ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης  Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τρίπολης Ιωάννης Σμυρνιώτης, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ιωάννης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας  Ιωάννης Μπουντρούκας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης Δημήτριος Γεωργούλης.
Τις ομορφιές, τα ιδεώδη, τις αξίες της ορειβασίας και της περιήγησης στην Ελλάδα αλλά και τις παρατηρήσεις γύρω από τα προβλήματα που υπάρχουν, ανέπτυξε με δυναμικό και συγχρόνως γλαφυρό τρόπο, εκ μέρους των δυο συλλόγων –οργανωτών, το μέλος του ΣΑΟΟ  Θανάσης Χωματάς.
 






























  

















Πατήστε εδώ για να δίτε βίντεο από την συνάντηση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου